Here We Go Magic

Here We Go Magic

Forleden faldt jeg over et, fra min side, hidtil uopdaget projekt. Navnet på dette er Here We Go Magic, og som det fremgår ret tydeligt, har vi her at gøre med uidentificerbar magi i form af musik. Manden bag projektet hedder Luke Temple, og Here We Go Magic er blot hans nyeste soloudkast. På scenen får Luke hjælp af to medmusikanter, Baptiste Ibar og Peter Hale, som ligesom Luke selv er bosat i Brooklyn, der efterhånden er blevet kapital for diverse fede folkbands. Så hvis du er vild med med kunstnere som Sufjan Stevens og Grizzly Bear, er Here We Go Magic helt sikkert værd at anbefale.

Det selvbetitlede debutalbum udkommer den 17. februar, og personligt ser jeg meget frem til at høre det samlede resultat. Som en lille teaser for det kommende album, får du her to fantastiske numre til de mørke vinteraftener.

Here We Go MagicTunnelvision

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/01/04-tunnelvision.mp3]

Here We Go MagicFangela

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/01/02-fangela.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?