Copenhagen Fashion Week

“Paris Hilton er i København for at promovere sine tasker … for at promovere sine tasker.” – citat: David Mandel, P3

Modeugen i København er i fuld gang, og det betyder udover en masse fancy tøj også, at Københavns smarte fyre og lækre chicks vil strømme til modeshows og fashionparties. Soundvenue udgiver traditionen tro en guide med oversigt over de forskellige shows, de fede fester, hvor os almindelige dødelige kan komme ind, og hvor kun Paris Hilton med slæng kan komme ind.
Soundvenue Fashion Issue kan hentes gratis i udvalgte forretninger i København, og udgivelsen følges op af en fest i samarbejde med Lee som løber af stablen fredag på Flæsketovet i Kødbyen. Live Line-up’en består af amerikanske Diplo og danske Kiss Kiss Kiss, mens Ung Flugt, Mike Sheridan & Cecilie Brandel vil DJ’e aftenen igennem.

Soundvenue / LEE ROCKS Fashion Week Party
Fredag den 8. august, kl. 21-04
Entré: 50,- (øl til de første gæster)
Dat-Schaub
Flæsketorvet 41, Kødbyen
1711 København V

vind billetter her.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *