Trentemøller Live EP

trente-live
Tidligere på denne varme sommer udsendte Trentemøller en digital EP som bærer den simple titel Live In Concert. Optagelserne er fra sidste sommers Roskilde Festival hvor regnskyerne lå tungt over dyreskuepladsen. Trentemøller har tidligere udtalt, at han har turneret utallige steder med albumprojektet, men at ingen ting kan måle sig med den modtagelse han og bandet fik på Roskilde. Dette høres tydeligt på de enorme bifald som de dystre temaer udløser undervejs i koncerten. EP’en indeholder 4 numre som naturligvis alle er fra The Last Resort LP’en og tracklisten er som følge:

1. Take Me Into Your Skin
2. Snowflake
3. Into The Trees
4. Miss You
(previews via)

MySpace – Ny Hjemmeside – iTunes

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *