RECession

recession
Fredag den 25. juli præsenterer RECession, svenske DJ Ida Engberg, københavnske klubdarling Djuna Darnes og Desperate Housevibes Kipp & Shaky Hands, på Train i Århus. Dette er som en “opvarming” til RECession Festival, der afholdes den 31. oktober og 1. november i Århus, og blandt andre tæller Dälek (US), Kone (US), Dial M for Murder (S), Kloak(DK), Electrojuice (DK), Risqué (F), Tone (DK), Hjortene (DK) og Zvook Mescalin (DK).
På RECessions hjemmeside, kan man læse: “Vi fokuserer på nichemusik. Med nichemusik menes musik, der ikke går for, at være maintream indenfor sin genre, og er i grænselandet til at være noget andet. På hjemmesiden kan der også findes yderligere information om kunstnerene.

Dørene åbnes klokken 23, og det koster en 85’er at komme ind ved døren. (Aldersgrænsen er 18 år)

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *