Detect

detect
Det franske ord detect, betyder find eller opdag på dansk, og det var lige hvad jeg gjorde, da jeg her til morgen, sad og surfede lidt rundt på nettet. Udover at være fransk, og se godt ud, er Detect nemlig både DJ og producer, og en del af så mange projekter, at det næsten stresser mig. Mellem projekterne er, blandt andet, hip hop i form af Le Klub des 7, og shoegazebandet Tiebreak. Inspirationslisten tæller desuden gode gamle kunstnere som, The Velvet Underground, My Bloody Valentine, Beastie Boys og Joy Division.
Du får her et Detect remix af The Teenagers nummeret “Fuck Nicole”, og et link til hans egen Dance Division EP på iTunes, hvis du skulle have lyst til at høre mere.

The Teenagers – Fuck Nicole (Detect Remix)
[audio:http://www.icelandairwaves.com/files/fuck_nicole_detect_remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *