Konkurrence: Maluca (US) + Regnsky + Johanna B (S) + Svensker + Copyflex!

To arrangementer på een dag. For ikke at gøre det til noget, der ligner overkill smider jeg en konkurrence oveni! På lørdag hiver Jørnsen+Møller amerikanske Maluca, betegnet som den nye M.I.A., ind på Rust til en intens livekoncert i selskab med djs som Regnsky, Svensker og Copylex samt vj’en Naja Ankar. En koncert vi ser meget frem til, hvor vi er blevet inviteret til at feste med på main floor sammen med hovednavnet, hvis musik er udgivet på Mad Decent og blevet produceret af ingen ringere end Diplo.

Hvis man ikke gider til Valby denne aften, er her det bedste bud på en fed oplevelse i Københavns nordlige bydel. Har du endnu ikke købt billet, så smider vi her 5×2 billetter på højkant til lørdagens herligheder på Rust. Alt man skal gøre for at være med i puljen blandt de heldige vindere er at svare på følgende:

Hvem gemmer sig bag duoen Jørnsen+Møller? (fornavn er tilstrækkeligt)
Hint: Tjek Facebook
!

…send svaret til os via mail eller Facebook inden lørdag klokken 16.00, og de heldige vindere vil blive kontaktet lige herefter. Vi håber at se rigtig mange feststemte mennesker!
Facebook-event

MalucaEl Tigeraso
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/01-El-Tigeraso-Original-Mix.mp3]