Forever changes

Du ved allerede at noget er forandret. En lille prik i det store hav, men vigtig for os – og forhåbentlig til begejstring for dig.
Regnsky har nemlig fået nyt design – for første gang siden 2008(!). Det er rimelig lang tid i web 2.0-land. Der er blevet arbejdet på designet længe, og vi håber, det gør det endnu mere appetitligt at opdage nye musikalske crushes og følge med skribenterne på musikalske opture. Vores mål har været at skabe rammer for en fokuseret læseoplevelse, hvor du har ro til at fordøje tekst, billeder og musik. Det håber vi er lykkedes – kom meget gerne med feedback i kommentarfeltet!

Det er ingen hemmelighed at et nyt design har stået på Regnsky-holdets ønskeliste længe, og derfor er vi utroligt taknemmelige for, at et tilskud fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik har muliggjort det nye design, som Benjamin Ottensten aka Ung Triumf står bag.
Med designet følger nye funktioner. Som I kan se på feltet lige under Nan Na Hvass‘ header (som i øvrigt er det eneste gamle element, vi er stadig meget glade for den), kategoriserer vi nu vores blogposts i kategorierne “Opdagelser”, “Livestemning”, “Feature” eller “Generelt”. Denne opdeling gælder også for alle de sidste otte års tidligere blogposts. Dem kan du gå på opdagelse i ved at klikke på kategorien eller på Arkiv – eller de relaterede indlæg, der er for hvert nyt indlæg.

Vi håber, at det nye design vil give jer lyst til at følge Regnsky fremover og til at gå på opdagelse i de over 1300 blogposts, arkivet gemmer på.

Her får I et par gode sange om forandring:

Christian Hjelm – Scenen Skifter Nu

Japan – The Other Side of Life

Sean Nicholas Savage – She Looks Like You

Julie Holter – In The Same Room

Lust For Youth – New Boys

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *