Tobias Jesso Jr. smelter dit hjerte forårsklart

Tobias Jesso Jr
Tobias Jesso Jr. udgør det perfekte soundtrack til forårets besnærende lethed.

At se så mange muligheder blot af solen. Det er det bedste ved foråret: at vågne tidligt af det uvante lys og tænke “dagen er så lang”, at den er så åben og kun venter på, at jeg selv vælger timernes indhold. Gåtur på solsiden af Nørrebrogade. En morgenplade til langt op ad formiddagen. Endnu en kop kaffe ekstra. Frivillig læsning i Botanisk Have.

Goon, som Tobias Jessos længe ventede debut altså hedder, kommer med garanti til at være en morgenplade for mangt en forårsfridag. Let croonende, klaverbaseret, fintfølt som ømheden for det første øjetkast på en vintergæk, er albummets melankoli-i-dur en heartbreaker, som de er bedst: smeltende smukt, så hjertet skylles rent.

Tobias Jesso Jr. – Without You
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2015/03/03-Without-You.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Benny says:

    Dejlig musik!

    90ermusik.wordpress.com

  2. Johnny says:

    Nu er det her ikke den slags musik jeg PLEJER at lytte til, men i min søgen efter en musik-blog om rock faldt jeg over din blog… Og må jeg lige sige, at det er fed! Jeg faldt over den her sang, og min kone kom ind for at høre, hvad det var jeg lyttede til. Den her sang passer perfekt til forårs-regnen! Så den vil jeg ikke have noget imod at lytte til, når jeg er kommet igennem listen med rock-sange… 0:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?