Tr One – Viceroy-9c (New Jackson Remix)

Irske New Jackson blev hen imod slutningen af 2013 af undertegnede bragt op herinde på Regnsky, hvor jeg roste house-produceren for sin alsidighed, men hang fast i, at han ikke just overgav sig til hyppige udgivelser. Nu har det irske pladeselskab Apartment Records netop udgivet antologien Superior Inferioer, bestående af ny musik fra nogle af nationens største house-talenter (pst, og dem har de ikke så få af). Her befinder New Jackson sig trygt i selskab med tre landsmænd, med sit enestående remix af TR Ones Viceroy-9c, hvor han forvandler originalens technobanger til en mere nedspillet og minimalistisk affære, emotiv og acid-ladet. Nummeret har desuden scoret sig en yderst blodig musikvideo, iscenesat af videoartisten James Murray.

Pladen er til salg på de førende online vinylforhandlere, herunder Juno og Phonica.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *