Of A Thousand Leaves

To ep-udgivelser på godt og vel to år emmer ikke just af megen produktivitet – jeg tror ikke engang Axl Rose ville modsige mig i dette postulat. Alligevel har irske New Jackson (aka ex-Tindersticks-guitaristen David Kitt) på henholdsvis The Night Mail fra 2011 og Sat Around Here Waiting fra marts i år holdt mig tålmodigt hen med sit eget, lyttervenlige house-udtryk, hvor New Jacksons støvede vocoder spiller en central rolle.

De cremede keys og den måneskinsklare, klaverdrevne houselyd fra New Jackson er nu atter tilbage på den 10 minutter lange skæring Of A Thousand Leaves, der den 25. november udkommer på en one-sided 12″-vinyl via Major Problems. Nummerets trommer lyder denne gang mere generiske, mens de manipulerede vokaler stadig bevares flot. Der er skruet betragteligt op for tempoet, og de tålmodige lyttere bliver i nummerets sidste tredjedel forkælet med sand stryger-regn.

Of A Thousand Leaves kan forudbestilles nu via Clone, Juno og Intersteller Sounds.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *