Teenager

Se lige titlen. Se lige billedet, så falmende og efterårsagtigt. Kan det blive mere ømt?

Vi har i flere år haft et blødende hjerte for den chilenske technoproducer Ricardo Tobar, lige siden vi for to og et halvt år siden sammen med natklubben Dunkel kunne præsentere hans første koncert på dansk grund, der støjende og emotivt var en præcis repræsentation af bagkataloget, der blandt andet byder på udgivelser på det veletablerede technolabel Traum samt James Holdens pladeselskab Border Community. 2012 har været et produktivt, hvis ikke forløsende år for Tobar, der netop har fået sin tredje ep udgivet alene i år. Ep’en hedder Together/Teenager, og rummer ikke alene tre originalproduktioner, men også fire remixes som sidegevinst. Ep’ens titelnumre har floreret på nettet og i Ricardo Tobars livesets lige siden vi først hørte ham, og han har på det seneste også udtalt et ønske om at finde et hjem til disse. Nu har det spanske label Natura Sonoris taget numrene op og anbragt dem i et trygt miljø.

Tobar fortsætter på Teenager i det samme drømmende og højmelodiøse blend mellem støjende techno og ambient, båret af tunge trommer, i et højt tempo. Når det hele bryder løs, synger trommerne, synthbassen og akkorderne harmonisk sammen, og så lyder det som Boards Of Canada, hvis de lavede techno til klubben, inden det hele fades ud i kunstnerisk glans, som man kun kunne have forventet det af Ricardo Tobar.

Ricardo TobarTeenager
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2012/11/01.-Ricardo-Tobar-Teenager-Original-Mix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *