Lemonade – Softkiss (Hyetal remix)


Det er længe siden, vi har hørt fra Hyetal. Siden den britiske producers melodiske, drømmende UK-funky-bastard først vakte opmærksomhed med singlen “Phoenix”, udgav han debut-lp’en Broadcast i maj 2011. Og så har der være stille.
Stille var der også omkring Californien-via-Brooklyn-bandet Lemonade, før de i maj kom med opfølgeren til den selvbetitlede debut fra 2008. Med en signing på det kvalitetsbevidste label True Panther og den højenergiske synthpop på Diver, blev interessen for trioen vakt igen – særligt den højglanspolerede produktion og den retroromantiske synthlyd gav 80’erne en sjældent behagelig revival.

At kombinere Hyetals baggrund i basmusik og electronica med Lemonades mega catchy lyd var en god idé for begge, og et stærkt træk for Hyetal. Hvor Broadcast orienterede sig mod et downtempo, til tider lovligt flyvsk udtryk, fremviser det aktuelle remix af Lemonades “Softkiss” hans flair for skarpe, næsten break-beat trommer – det, som gjorde, at vi forelskede os hovedkuls i “Phoenix”. Remixet af “Softkiss” bevarer samtidig det drømmende kendetegn med sine trippende synth og et næsten gennemsigtigt kor-sample. Et godt genhør.

Lemonade – Softkiss (Hyetal remix)

Lemonade gæster Huset i Magstræde i København d. 29. september. Facebookevent her, billetsalg her.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *