Bas-tema dag 4: Dansetips!

Her på fjerdedagen runder vi trods tømmermænd bas-temaet af med et par danse-glade tracks, som måske kan hjælpe én til at rejse sig ved det træ, man er faldet.

Vi har været lidt omkring de sidste par dage. I går handlede det om bas i arabisk hip hop. I dag skal vi have fat i noget lidt mere lørdags-egnet, dansabelt basmusik.

Plastician – Plasbar

I starten af april udkom dette track, “Plasbar”, af Plastician Terrorrhythm Recordings – et navn der taler for sig selv. Stilen på nummeret er ligefrem, konsekvent og næsten voldelig. Det går i din krop med fysisk magt. Samme stil lægges for dagen i hans andet hardcore danse-track “Hard kore” (!).

Plastician – Hard Kore

For at opveje de næsten aggressive danse-fremstød hos Plastician, kan man ty til den mere spændstigt drilagtige stil, som man finder nye Funkystepz‘ seneste udgivelse, der tænder for en old-school UK-Funky-maskine .

Funkystepz – Jigga

Der er noget skamløst og crowd-pleasing ved Funkystepz, som er ret charmerende.

Funkystepz – Royal Rumble

Et ligeledes smældende nummer, men som bestemt ikke har dansegulvet som umiddelbart mål er Logos”Kowloon”, der også kom i april. Det er et track med en speciel energi, som om det hele tiden er lige ved at blive til et danse-track, men aldrig bliver det.

Logos – Kowloon

Det var alt fra denne omgang bas-tema! God lørdag!

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *