FCAN remixer Rumpistol ft. Red Baron

Den 14. april er Rumpistol klar med sit første album siden 2008. Floating er blevet til i samarbejde med Red Baron aka Tobias Buch-Andersen, sanger i The Late Great Fitzcarraldos, hvorfor Rumpistols genrebrydende elektroniske kompositioner her suppleres med vokal.

Dette gør sig selvfølgelig også gældende for førstesinglen “I’m Not Listening”, et på samme tid dynamisk og rytmisk eksperimenterende nummer, hvor electronica rammer moderne britisk basmusik i et fornøjeligt poppet moment i kraft af Tobias Buch-Andersens medrivende vokal, som nærmest får “I’m Not Listening” til at antage popformat.
Den idé har danske FCAN videreført på sit remix, som er helt klar til både klub og radio. Han har samplet et kort stykke af de dynamiske trommer fra originalen, og det går så igen gennem hele remixet og giver en fin ramme for strukturen som nærmest antager vers/omkvæd-form. Det er rimelig simpelt, pokkers effektivt og udnytter originalens uforløste poppotentiale til UG.

Som et særligt treat har vi fået lov til at uddele FCAN-remixet, så der er lidt lyd at varme sig på, mens man spejder efter hele det nye Rumpistol-album.

Rumpistol / Red BaronI’m Not Listening (FCAN Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2012/04/Im-Not-Listening-FCAN-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Rasmus D says:

    Lækkert remix, uden tvivl, men synes faktisk at originalen er bedre. Ser utrolig meget frem til det kommende album.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?