Vind billetter til Trailerpark Festival 2011

Om tre uger går det sidste band på scenen, også er Trailerpark Festival 2011 ovre. Det bliver Vinnie Who – som traditionen byder – for de seneste tre år har netop Niels Bagge og co. stået for afslutningen på hovedstadens festival nr. uno. Men før Discokongerne af Danmark indtager scenen, fyldes Skateparken på Enghavevej, København V, fra torsdag af et solidt lineup af indie og elektronisk musik i mangfoldige afskygninger. Blandt de mere end 60 acts finder vi udenlandske crushes som Walls, YACHT, Hyetal og Motor City Drum Ensemble og danske flirts som (endeligt) single-aktuelle Freja Loeb, Shanghai, Treefight For Sunlight, Figurines og Kenton Slash Demon. Se det fulde program her.
Hele herligheden, der starter torsdag d. 28. og slutter søndag d. 31. juli, står i den nette sum af 495 kr. – med campingmulighed for 80 kr. yderligere pr. dag, ligesom andre billetkombinationer end partout er mulige her.

Men har sommerens foregående festivaler i forvejen tæret på budgettet, giver Regnsky dig mulighed for at komme gratis med. Regnsky har igen i år fornøjelsen af at udlodde 3 partoutbilletter til vores læsere.
Konkurrencen lyder som følgende:

Skriv din egen anbefaling af en musiker/band/dj, der spiller på Trailerpark Festival 2011. Det skal være skriftligt materiale og max fylde 200 ord. Der er ingen grænser for kreativitet, men der gives ikke nødvendigvis ekstrapoint for kunstneriske udtryksformer. Teksten kunne være et minde fra en koncert, en fortælling om hvad kærligheden til et band har bragt med sig, omhandle en kropslig oplevelse af musik – grænserne sætter du selv.
SVARET SENDES TIL INFO@REGNSKY.DK!

Fristen for tilmelding er mandag d. 25. juli kl. 12, hvor Regnsky-redaktionen læser anbefalingerne igennem og premierer de tre bedste med partoutbilletter til Trailerpark Festival 2011. De bedste anbefalinger vil desuden blive offentliggjort her på bloggen. Skriv derfor, hvis du ønsker at være anonym.
Husk at inkludere dit fulde navn, din emailadresse samt telefonnummer i mailen, og skriv “Konkurrence – Trailerpark Festival” i emnefeltet. Vinderne bliver kontaktet pr. telefon, da vi ellers skal have mulighed for at premiere andre.
God fornøjelse.