Football Fight

Dengang Lee Bowyer langede Kieron Dyer et par slag på kassen, eller da kongen Eric Cantona kung fu-sparkede en Crystal Palace tilhænger i mellemgulvet, skulle speakeren på de enkelte stadions måske have smækket følgende Sare Havlicek og Ichisan-skæring på. Det ville være sikkert være så upassende at det ville give mening, eller, jeg ved det ikke. Ikke desto mindre er Football Fight titlen på deres udemærkede, instrumentale track, og er at finde på en ny kompilation fra det engelske electrofunk label Nang Records.

Sare Hazvlicek & IchisanFootball Fight
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/06/04-Football-Fight-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *