Eternal Summers

Hent det her nummer, find den bog frem, du har villet læse længe, fald endnu dybere ned i sofaen end du allerede er og tag dine høretelefoner på.

Eternal Summers udgav i går sin første fuldlængde, “Silver”. Duoen spiller folk’et rock, der hverken er følger neo-tendenser eller indie-forskrifter. Til gengæld snurrer de gerne melodierne rundt om sig selv en ekstra gang, lader trommerne snuble (helt perfekt, selvfølgelig) ind og ud af popmelodien og drysser godt med melankoli og fortrydelse ud over det hele.

Eternal SummersBully In Disguise
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/01/Bully-In-Disguise.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Peter says:

  Hej
  god blog du har her. jeg nød opholdet.
  Du er velkommen til at esøge min musik blog
  ambientmusiclover.blogspot.com

  vh
  Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?