Mere indietechno, så er du sød.

I disse dage tilhører alle mine ord redegørelsen, analysen og vurderingen. Mine øjne har forsøgt at skabe forbindelse til alle mulige andre tanker end dem, mit hovede er fyldt med. Og mine ører har lyttet så meget til min mors gode råd, at jeg snart frygter, de begynder at leve deres eget liv.
Men så var der lige et nummer.

Dasos remix af Tiger Lou“Odessa” har fundet vej gennem srp-presset og forsødet hele denne lange søndag, som jeg begynder at være godt træt af. Jeg længes efter skuldre, der ikke trykker den dårlige samvittigheds åg nedover mig, så jeg til sidst sidder halvt i trance, halvt besvimet, med værkende ryg og hamrer postulater i dokument efter dokument.
Jeg savner mennesker, og jeg savner min iPod, verden udenfor mit vindue.

Indietechno er nok min yndlings-imaginære genre. Selvom den vel er nogenlunde ligeså oplagt som indierock er der betragteligt længere mellem snapsene her. Derfor er det endnu mere fantastisk, når den magiske kombination af melankoli, hurtige, rytmiske beats og svævende synth og vokaler dukker op, som den gør her.
Tak til A Boy Named Sue, som spillede remixet i sit dj-set efter Salem i torsdags. Jeg tror I kommer til at høre mere til Daso snart…

Remixet er to års tid gammelt, udkom på en limited edition deluxe-udgave af Tiger Lous seneste album, A Partial Time (som også har bidrag fra danske Opiate), og det er praktisk taget umuligt at få fat på. Derfor får I det dybt fantastiske og fængslende remix her:

Tiger LouOdessa (Daso remix) [audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/Odessa-Daso.mp3]