ceo – Halo (Beyonce cover)

Det er noget underligt fængende ved den nordatlantiske r’n’b-scene. Ikke i dens originale produktioner fra alskens i særdeleshed amerikanske kunstnere; snarere fordi man ikke kan støde på et hook, uden at forvente et sample eller cover fra vores svenske naboer, en kommentar særligt møntet på pladeselskabet Sincerely Yours og kunstnere som jj og ceo. Sidstenævnte, The Tough Alliance-halvdelen Eric Berglunds eget soloprojekt, har netop gennem ovenævnte pladeselskab, udsendt en 7″, som både kan anskaffes fysisk – i begrænset opslag – og digitalt.

På B-siden har Berglund lavet et psykedelisk, 5½ minutter langt cover af den amerikanske popstjerne Beyonce og hendes 2008-hit Halo, der byder på både rene og pitchede vokaler og drum machines, hvis lyd bærer en vis genklang til world music-stilen, der i de seneste år er blevet heftigt indlemmet i popmusikken – blandt andet gennem Vampire Weekend og især Tanlines. A-siden er et nyt, upbeat og mere positivt stemt nummer, Illuminata, som allerede har fået en flot filmet/klippet musikvideo hæftet på sig – selvfølgelig, fristes man til at sige, tager den udgangspunkt i en tennisduel. Åh, de svenskere. Denne kan nydes hér.

ceohalo (Beyonce Cover)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/02-halo-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Rasmus says:

    Det er ret sjovt, at selvom originalen er så gennempoleret som noget overhovedet kan være, lyder specielt første vers umiskendeligt som Sincerely Yours. Jeg vidste slet ikke at Beyonce havde det i sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?