Vind Jatoma!

En supergruppe med over 10 års aldersforskel mellem medlemmerne? Udgivet på verdens mest respekterede elektroniske pladeselskab? Som foretrækker masker, når de spiller live?
Selvfølgelig findes de, og det ved du sikkert allerede. Jatoma er langt fra så hemmelige, som da deres label tilbage i maj annoncerede, at de havde signet en ny gruppe baseret i København.

I denne uge kan Jatomas debualbum streames på bl.a.  Soundvenue. Og er du til minimal techno – den berlinske slags uden overflødige vokaler, men stadig med sjæl – vil du være til Jatoma. Er du til engelsk electronica af den slags Border Community med sin støjende, ultra melodiske og målsatte techno lod starte, vil du også være til Jatoma.

Det særlige, som Jacob (Electrojuice), Tomas (Who Made Who, Filur og en million andre projekter) og Mads (Electrojuice) kan, er at forene den kølige, af og til fremmedgjorte, berlinske techno med de følsomme, tilbageholdne og ganske overvældende emotionelle træk fra den engelske electronica. Derfor rammer et nummer som åbneren ”Little Houseboat” mig, og ”Paper Ligths” tangerer ikke engang det corny, trods en ellers noget trancet vokal.

Fordi pladen er netop sådan, så vældig personlig – ikke ”blot” endnu en tysk technoplade eller engelsk electronica udgivelse – er vi vanvittigt glade for at kunne introducere jer til Jatoma på den dejligst tænkelige måde. I samarbejde med A:Larm, Jatomas danske distribution, udlodder vi to eksemplarer. For at være med i konkurrencen skal du sende svaret på følgende spørgsmål til eva[@]regnsky[.]dk inden søndag d. 7.11.2010 kl. 24:

”Hvilket prominent tysk pladeselskab udkommer Jatomas debut på?”

BEMÆRK: konkurrencn er nu afsluttet, og vinderne har fået besked. Mange tak for den overvældende store interesse!

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *