Never Follow Suit/Never Swallow Fruit

Vores svenske shoegaze favoritter, The Radio Dept., udkom i går med deres nyeste udspil, siden deres anmelder roste album  “Clinging To A Scheme” fra April i år. Den ny EP er navngivet “Never Follow Suit”, og består af tre splinternye sange, og et remix lavet af landsmanden Pistol Disco. Remixet af titelnummeret, er (cleverly enough!) blevet omdøbt, til “Never Swallow Fruit Dub”, og er i perfekt symmetri med resten af den fine nye EP.

The Radio Dept. – Never Follow Suit

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/04-Never-Follow-Suit.mp3|titles=The Radio Dept. – Never Follow Suit]

The Radio Dept. / Pistol Disco– Never Swallow Fruit Dub

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *