Just don’t stop loving me. No, don’t stop.

Den første halvdel af dette Dolphin Boy-remix fra svenske Andreas Saag er nok noget af det bedste jeg erindres, mens jeg undergår denne alkoholstimulerede eufori. Relaterbart, lyttervenligt og sundt for øregangen af alle house-fanatikere. Hvorfor fanden skal den så fjernes, vokalen??!! Det svarer til at blive lukket ind til kærlighed, for så at smækkes væk fra den gyldne pedistal igen. Nårh ja.
Stadigvæk noget jeg kan lytte til, både om morgenen og midt om natten.

Dolphin BoyDon’t Stop (Andreas Saag’s Dolphin Deep Perspective)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/01-Dont-Stop-Andreas-Saags-Dolphin-Deep-Perspective-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Lehmann says:

    Lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?