Weekendens dunkle anbefalinger

Vi kan ikke helt holde det skjult – den københavnske natklub/bar Dunkel står Regnskys hjerter tæt, og er vores ultimative yndlingsvenue – både til vores egne events og til de udenlandske, elektroniske bookinger, som de sidste par år har været rygraden i programmet. Regnskys aftener har bl.a. haft besøg af John Talabot, Gold Panda, Jacob Korn, Ricardo Tobar, Cinnamon Chasers og Luke Abbott.

Og i dag, torsdag, fejrer Dunkel så sin 4 års fødselsdag. Kom forbi til kage og drikkelse fra kl. 23, hvor alle Dunkels resident dj’s spiller deres favorittracks i en pærevælling som helt sikkert bliver helt umulig at genrekategorisere. Forvent folk som: Psimono, Daniel Savi, Undr P, Christian Alexander, Form Phases (tidl. Lft.gtr), Vinnie Who, Kenton Slash Demon, Beastie Respond, Regnsky, A Boy Named Sue, Ung Flugt, Rosenstand, Trolle og en million andre. Tillykke!

Hvis nu du ikke er til fødselsdagspalaver, præsenterer Dunkel denne lørdag endnu et navn i sin Border Community kavalkade. Sidste gang besøgte selveste label-bossen James Holden lokalerne, og denne gang er det endnu en af det britiske labels erfarne kunstnere: Fairmont aka Jake Fairley.

De sidste 9 år har hans melodiske, og ofte meget støjende techno indtaget klubber, trods lyden til tider er ganske eksperimenterende – lyt bare til “They Live In The Moon”, fra en af dette års to ep’er, 3 Cities.

FairmontThey Live In The Moon
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/10/03-They-Live-In-The-Moon-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. dj Buda says:

    Respekt herfra for en fed blok !!!
    og masser af respekt til Dunkel for deres fantastiske bookninger…..
    Kh Buda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?