Konkurrencer: Vinnie Who

Regnsky åbner  i dag for den helt store gavebod. Vi udlodder nemlig både billetter til Neon Indians koncert på fredag på Lille Vega og eksemplarer af Vinnie Whos debutalbum. – BEMÆRK: Neon Indian koncerten er aflyst.

Regnsky er rigtigt glad for Vinnie Who. Derfor har vi også set utroligt meget frem til discoprinsens debutalbum, som udkommer om præcis en uge, mandag d. 30. august.
Albummet har fået titlen Then I Met You, og er skummet af den bølge af succes, som Niels Bagge Hansens soloprojekt siden kontrakten med EMI for lidt over et års tid siden blev skrevet under.

Der bliver i øjeblikket varmet op til releasen med en hel del tiltag, bl.a. kan du hereksperimentere med dit eget remix af Vinnie Whos seneste single “Remedy”, mens youtube flyder over med mere eller mindre officielle videoer som denne:

Vi har fået æren af at udlodde to eksemplarer af debutskiven. Hvis du vil være med i konkurrencen skal du:

Skrive en lille historie om din bedste oplevelse med Vinnie Who.
Det kan både være en koncertoplevelse, at høre et bestemt nummer for første gang, at se plakaten blive hængt op foran din hoveddør, eller noget helt andet.

Din fortælling skriver du i kommentarfeltet nedenfor. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 27. august kl. 15, hvor vinderne vil blive kontaktet via mail.

Vinnie Who – What You’ve Got Is Mine
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/02/01-What-You-Got-Is-Mine.mp3]

Bemærk: Koncerten er aflyst.

Neon Indian modtog sidste år læssevis af kærlighed fra blogs for sin synthbårende, nostalgiske pop, og selvom 2010 ikke har bragt så meget nyt med, bliver koncerten på Vega helt sikkert en forrygende måde at forlænge sommeren på.

Efter Hot Chip har spillet publikum i Store Vega varmt og Suicide på Statens Museum For Kunst forhåbentlig har bevist at de stadig fortjener deres plads som legender, kan Neon Indian lige nås. Koncerten er nemlig en natkoncert med start kl 24, og det er svært at forestille sig et mere passende tidspunkt for Alan Palamo og co.’s udsyrede popsange.

Bemærk: Neon Indian har desværre aflyst koncerten. I stedet spiller de et dj-set som en del af  Vegas natklub Nina Bang. Derfor er der desværre heller ingen konkurrence.

Neon Indian 6669 (I Don’t Know If You Know)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/08/01-6669-I-Dont-Know-If-You-Know.mp3]

Neon Indian – Terminally Chill
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/08/04-Terminally-Chill.mp3]