Foals møder Mount Kimbie på en søndag


Jeg er musiktræt i øjeblikket og har ingen særlig nysgerrighed efter nye oplevelser.

Til gengæld bruger jeg tiden med de artister, jeg glæder mig mest til at høre på den kommende uges Strøm Festival. En af dem er Mount Kimbie, som jeg af en eller anden grund aldrig rigtigt har fået lyttet til – jeg har vidst, at det var godt, men ikke helt fået taget mig sammen.

Foals har jeg heller aldrig rigtig dyrket, selvom dette års udgivelse Total Life Forever har fået positive anmeldelser og egentlig virket ganske lovende. Måske skræmte minderne om den meget energiske mathrock fra debuten mig væk fra bandet, måske druknede kvartetten bare lidt i forårets overflod af gode udgivelser.

Jeg ved det ikke, men en ting er sikkert, og det er at jeg har lytter utrolig meget til de to navnes samarbejde. Første singlen fra Foals seneste album, “Spanish Sahara” havde nemlig et Mount Kimbie remix som b-side.

“Dubstep”-duoen klarer udfordringen fantastisk, og skaber en næsten ildevarslende atmosfære, som lavmælt bygger en næsten dramatisk, opbrudslignende stemning op med forbilledligt få elementer. Vokalen går hjerteskærrende rent igennem, og remixet intensiveres løbende uden nogensinde at nå et decideret klimaks. Egentlig ganske behageligt, når det er søndag, og man helst skal stryges lidt med hårene.

Foals – Spanish Sahara (Mount Kimbie Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/08/Spanish-Sahara-Mount-Kimbie-Remix.mp3]

FoalsSpanish Sahara
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/08/Spanish-Sahara.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Meuw says:

    Så dejligt et nummer, glæder mig så meget til på lørdag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?