Sit Down By The Fire

Så er jeg tilbage! En flytning længere henne, og et par måneder ældre. Midt i flytteforbedelserne blev det sommer i Danmark. Eller hvad man nu kalder det. Nu sidder jeg og drikker en kop glohed kaffe i min nye lejlighed, i selskab med katten, og har for første gang, nogensinde, savnet det jyske muld en kende.
Heldigvis har jeg venner til at opdatere mig mens jeg roder, og her kommer jeg til indlæggets egentlige formål. Jeg modtog netop i dag en EP på tre numre fra et band som jeg var blevet anbefalet for nogle uger siden. Efter at have smuglyttet et par gange på Myspace var jeg allerede lidt solgt. Indierocken sidder jo trods alt dybt begravet i mig.
Bandet består af fem mand med hovedsæde i Aalborg, som har taget navn efter gruppens forsanger Rufus Spencer. Jeg blev ret overrasket da det gik op for mig at vokalen på numrene blev sunget af en tyve-årig, da ikke blot vokalen, men også deres stil virker væsentlig mere moden. Trods EP’ens begrænsede udvalg af sange, spænder den vidt. De tre numre skiller sig ud på hver deres måde, hvilket også er med til at gøre det en del mere interessant at lytte til. Enkelt og eftertænksomt.

Taget fra Sit Down By The Fire EP, får du her en smagsprøve i form af det tredje nummer Old Friends. Lidt i det stille hjørne til de varme/kolde/regnfulde aftener forude.

Rufus SpencerOld Friends
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/06/03-Old-Friends.mp3]

Skulle du være interesseret i af undersøge disse flotte jyske unge mænd lidt nærmere, har jeg ladet mig fortælle at de vil opfølge med endnu tre EP’er. Indtil da er de som sagt at finde på Myspace. Tilbage til kaffen.

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Andrea Winsløw says:

  Rufus Spencer and the better looking band er for fede.
  Så dem sidste år på Nibe festival hvor de vandt Rock Nord
  prisen som også Oh No Ono har vundet for nogel år tilbage.

  Glæder mig til at høre mere fra dem nu hvor de er færdige inde
  på Aalborg Katedralskole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?