Sincerely Yours <3 Ceo

Hvad kaldes det, når man er helt vild med noget svensk? Er man så svenskofil?

Under alle omstændigheder tør jeg godt at kalde Regnsky det. Vi er ret tossede, ja vel nærmest forelskede, i det meste af den synthificerede og sukkerglacerede indiepop nabolandet er så venlige at skænke os. Og ikke underligt er labels som Songs I Wish I Had Written (med bl.a. Gentle Touch) og Labrador nogle, vi ganske ofte holder os opdaterede med.

I går var det så Sincerely Yours’ tid til at bemærke sig. Med successer som Gentle Touch og Air France og tradition for at udsende de mest mystiske og uigennemskuelige pressemeddelelser muligt, var det med en særpræget kombination af spænding og gru, mailen blev åbnet.

Og som forventet kom love15 med titlen CEO ikke med nogle lette vinkler til den sultne skribent. Den korte video ovenfor, “Prologue” , var hele indholdet, og så kan gætterierne om, hvem der mon står bag dette stunt gå i gang.

Mere interessant er det måske, at den lille apetizer i den grad har noget musikalsk interessant bag mystikken.
Fra en tæt på domme-dags varslende intro til drømmende vokal og fængslende melodistykke, der med sin korte levetid på blot et halvt minut, formår den at sætte sig fast i ørerne og må høres om og om igen.

Eller erstattes af dagens update fra det produktive label.
Siden JJ lød høre fra sig med nummeret“From Africa To Malaga” sidste sommer har de med raketfart markeret sig som nogle af de mest lysende stjerner på indiehimlen. Den temmeligt moderigtige kombination af Rn’b, popmelodier tilsat en helvedes mængde melankoli og tilpas upolerede arrangementer har vundet en imponerende mængde tilhængere. Og de fleste fans lykke må være gjort med det nye nummer “ceo birthday”, der i den grad opfylder den forventelige formel og tilmed gør det godt.

Titlen holder vanen med mystik, men trods “Ceo” går igen, er lyden så langt som den kan blive fra hinanden i et land med 9 millioner indbyggere og et fælles pladeselskab.

JJceo birthday
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/ceo-birthday.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Rasmus says:

  Et helt igennem fantastisk nummer, der gav mig kuldegysninger fra første sekund

 2. Kristian says:

  Mystisk og fantastisk.

 3. alexander says:

  sincerely yours <3

 4. Nicolas says:

  Det er angiveligt et soloprojekt af Eric Berglun fra TTA – da det også er ham der optræder i videoen.
  Men hvem der producerer et vist det store mysterie? Der har været lidt rygter om det er Kendal Johansson, som producerede Avner’s album, men stadig ikke sikkert.

  Men skal siges jeg glæder mig som et lille barn! Promoen er fantastisk produceret og musikken har en virkelig fed lyd – nærmest en slags indiepop med paranoia over det. Meget unikt!

 5. Eva Regnsky says:

  Det har du vist helt ret i. Pitchfork konstaterer i hvert fald, efter denne temmelig syrede pressemeddelelse, at det er ham. Desuden er det også blevet offentliggjort, at debuten hedder White Magic og udkommer i slutningen af juni.

  Tracklist:
  01. All Around
  02. Illuminata
  03. Love and Do What You Will
  04. White Magic
  05. Oh God Oh Dear
  06. No Mercy
  07. Come With Me
  08. ***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?