Roskilde 2010 – Local Natives

Selvom Local Natives besøgte København for omkring en måned siden, har bandet ikke rigtigt fanget min opmærksomhed før nu. Selvfølgelig har jeg hørt om kvintetten fra L.A men det har ikke været mere end hurtig skimming af ellers ganske begejstrede omtaler.
Men nu er Local Natives tilføjet til Roskilde Festivals program, og så er der ingen grund til at udskyde en nærmere undersøgelse.

“Airplanes” var det første nummer, jeg forelskede mig i. Selvom det nok ikke er det mest repræsentative for det aktuelle debutalbum Gorilla Manor, har det hjemsøgt mig den seneste tid. Det er historien om forglemmelse, fortrydelse og de bittesmå ting, man forelsker sig i fortalt med så meget følelse og personlighed, at det er umuligt ikke at blive rørt dybt af.

Det er i detaljerne, Local Natives styrke ligger. I de detaljerede guitar riffs, de energiske, men stadig perfektionistiske trommer og de kryllede melodier, der sender mine tanker mod andre prominente navne på den amerikanske indiescene. Hvis Vampire Weekend i deres mest poppede øjeblik teamede op med The Shins pop sensibilitet og en imponerende mængde inderlighed var tilføjet, ville resultatet ikke være langt fra Local Natives.

Local Natives Airplanes
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/02-Airplanes.mp3]

Local NativesCamera Talk (acoustic version) via aurgasm
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/Camera-Talk-acoustic-version.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Stefan says:

    Local Natives er virkelig et af de gode “nye” bands der er kommet frem dette år. Jeg kan lige smide et link til deres live show med kcrw.

    http://www.kcrw.com/music/programs/mb/mb100331local_natives

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?