This Too Shall Pass (fantastisk video)

OK Go er kendt og berygtet for at lave helt fantastiske musikvideoer, som på eet og samme tidspunkt skaber mere opmærksomhed om sig selv, mens de samtidigt fjerner fokus fra deres musik. Jeg har aldrig været særlig imponeret over musikken, men videoerne har altid imponeret mig, hvad enten de har danset på løbebånd eller udført en sjælden set koreografi i baghaven. Endnu ser ud til at ville ændre sig, nu hvor bandet vender tilbage med deres bedste video hidtil.

Videoen til This Too Shall Pass blev udsendt tidligere i dag og har allerede genereret over 50.000 visninger. Musikvideoen tager udgangspunkt i en Storm P-inspireret dominoproduktion – eller en Rube Goldberg Maskine, som det kaldes i Guds eget land. Produktionen er lavet af bandet selv i selskab med et hold kreative ingeniører fra Syyn Labs. En fantastisk video, som jo nærmest tager al fokus væk fra musikken, hvilket ikke gør så meget.

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. REVELLER says:

    AWESOME VIDEO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?