New(/old) kids on the radio..

I fredags blev Søren og jeg inviteret indenfor i lokalerne på Nørregade, hvor Universitetsradion er lokaliseret. Fredagene er dedikerede til nogle unge, aktive mennesker, som prøver at sætte lidt ild i nogle af de udbrændte dele af København. Eva har allerede forklaret det tidligere, men for at understrege forløbet, så deles det ugentlige værtskab imellem New Kids on The Radio (Kaspar Trolle, Frederik Rosenstand og Ung Flugt-pigerne) og Jacob Eriksen og Paw Seitzberg fra MOlOM.

[spoiler show=”Læs (meget) mere…”]

Aftenens gæster var de knap så nye børn, de to bekendte DJs og festarrangører Atle og Jean Eric Von Baden. Atle spillede i den sidste halve time et forrygende live set fra studiets mixerpult, mens Jean blev interviewet om løst og fast – alt blev berørt af Jazzhouses nye booker, hvad enten det drejede sig om nazistiske sange i Tyrkiet, hvad København fejler eller hvad han selv fejler. Der blev skraldgrinet, når han fortalte om tre Jazzhouse-gæster, som fik gratis entré for ugen forinden at have kneppet et toilet i stykker, eller da han fortalte det “bitre røvhul” Atle, at han allerede var gammel da Jean var en ung fyr med lilla-farvet hår. Det var en virkelig oplagt Von Baden, der gang på gang underholdte lokalets besøgende – som på et tidspunkt rundede de 15 personer i dette lille lokale.

Alt klappede og det var en af de bedste oplevelser i lang tid, men desværre klappede teknikken i sidste ende. Meningen var, at udsendelsen skulle optages, så den kunne deles med alle dem, som udenfor København ikke kan stille ind på kanalen (95,5 FM). En kæmpe skam, da det simpelthen var noget der ikke kunne genfortolkes. Derfor skal det til alle københavnere være en advarsel om, i fremtiden at tjekke ind, når New Kids on The Radio hver anden fredag tjekker ind. I sidste ende vil jeg slikke sårene med nogle af de numre som aftenens værter Kaspar Trolle og Frederik Rosenstand luftede.

The Revenge – Night Flight
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Night-Flight-1.mp3]

Martinez – Passerby
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Passerby-1.mp3]

Riva Starr – Tribute
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/11-Tribute-1.mp3]

Alex Niggemann & Superlounge – Play House
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Play-House-1.mp3]
[/spoiler]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Lige to citater, der fortjener en applaus:

  Jean: “Jeg vil gerne have hands in the air, men jeg vil hellere have hands in the ass!”

  Kasper: “Jeg havde de lilla buffalo-sko, kan jeg huske.”

  dertil kan man måske nævne den allestedsnærværende cliché: man skulle nok have været der, for det var så fucking sjovt!

 2. Bobber says:

  Hejsa.
  Nu hørte jeg lige den der The Revenge – Night Flight. Super dejligt track.
  Men er der nogen der ved, om The Revenge lavede dette track før Soul Clap lavede Love Light? De har nemlig begge samplet Stevie Wonder, så det ville bare være meget sjovt at vide hvem der kopierer hvem. He he

  K Bobber

 3. Hej Bobber!
  Night Flight er fra ’07, Love Light er fra ’09 – så hvad må konklusionen være? (:

 4. Bobber says:

  Ja, så må det jo være Soul Clap der kopierer ;)
  Tak for det. så blev det sat på plads! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?