I’m still dreaming

Allerførst tak for et flot fremmøde til Regnsky-festen på Dunkel i går med John Talabot som hovednavn – hold kæft, for en fyr!

Her kommer lige en kort en. Et nummer der har været en personlig favorit i månedsvis og som i går fandt sin rette position i mit morgenset og i morgenkaffen derefter. André Lodemann og nummeret Still Dreaming, som med sine forførende, nærmest skrigende passager hiver dig ind i en tranchepræget gråzone, hvor du ikke ved om du skal danse eller lukke øjnene – eller begge dele.

André LodemannStill Dreaming
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/01-Still-Dreaming.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. SURE says:

    ANDRE LODEMANN SPILLER PÅ DUNKEL I MAJ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?