Flæsk #2

Jeg har ikke helt kunnet lure det tidsmæssive princip klubben Flæsk arbejder med. Første gang dørene blev slået op hos klubben i Kødbyen var i slutningen af november, og siden har der været temmelig stille omkring konceptet.

Nu kan københavenerne imidlertid godt gøre sig parat til endnu en omgang flæsk på menuen. Denne fredag indtager drengene bag igen lokalerne ved siden af  Jolene. Og ligesom sidst er det et af de lidt større bands fra indiegenren, der bestemmer aftenens lineup. Hvor When Saints Go Machine sidste gang udvalgte bl.a. Eim Ick og Jeremy Sparrow, har Turboweekend ansvaret for den kommende fest.

Det er Regnsky ganske glade for. På programmet er nemlig en del af vores favoritter. Freja Loebs glitrende powerpop forelskede vi os i allerede sidste år, hvor numrene på myspace imponerede i en sådan grad, at superlativer som modig, popmagisk og dragende måtte tages i brug.

Programmets livedel fuldendes af en anden kunstner, vi også har haft oppe og vende. Shaque Lilli debuterede på Speed of Sound med langspilleren Love Child i sommers, men kom ikke helt igennem til den bredere befolkning, selvom konceptet i sig selv var nok til en god portion medieopmærksomhed. Shaque er nemlig fornavnet på Caroline Franceskas alter ego, der bliver dyrket i det franskklingende navn. Når navnet Shaque Lilli lystres, er der halvmelankolsk r’n’b på programmet, og det af allerbedste, og overhovedet ikke cheesy slags. Shaque Lilli har nemlig al den inderlighed, man kunne ønske andre kunstnere indenfor genren havde.

Til enhver god fest hører dj’s selvfølgelig også. Regnsky glæder sig derfor til at slutte os til det fine lineup, og forventer en pakket fest med god blanding mellem disco og melodisk house.

Shaque LilliMake A Wish
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/05-make-a-wish.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *