di-di-di-didelideli

Lyder det ikke som en mega irriterende melodi?
Det synes jeg umiddelbart. Den er lidt “orientalsk” inspireret, og dermed eksotisk. Men jeg gør mig den umage ikke at forkaste hele nummeret, og det betaler sig. En frisk, befriende tilgang til melodier og harmonier viser sig, og det er nok derfor Tanlines remix af Solid Golds “Matter of Time” har sat gang i min hypemaskine.

Nummeret nyder godt af det seneste års balearic-bølge, er usandsynligt fængende og arbejder med letlevne synthmelodier, jeg ikke kan andet end elske – selvom det både er tacky og cheesy.

Brooklyn-baserede Tanlines har tidligere leveret fuldt flyvefærdige remix af favoritter som The Tough Alliance og Glasser, men det er først med “Matter of Time” gruppens kvaliteter for alvor bliver slået fast for mig. Udover de søde remixes, har duoen også produceret en række originale numre, hvor “Bejan” figurerede på Kitsunés Maison 7 compilation.
Tanlines remix giver mig ikke lyst til at høre originalen – hvilket er sjældent for remixes. Men det er simpelthen et flyvefærdigt nummer i sig, skabt til lytteoplevelse, ikke til dansegulvet. Det er livsglæde i komprimeret udgave, og det er godt nok lækkert for 3 minutter at få minder om sommer og sene cykelture gjort levende igen.

Solid GoldMatter of Time (Tanlines remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/Matter-of-Time-Tanlines-remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *