Songs of long-lost love #2

Midlake
Et af de acts jeg allerhelst så lave en udgivelse med juletema er amerikanske Midlake. Selvom de ikke er de største forbrugere af klokker og lignende, er den vokalbårne folkrock en sikker vinder som soundtrack til et vinterjævndøgn. Og hvis nu temaerne også passede til tiden, ville det næsten være for meget af det gode.

Ikke desto mindre har Tim Smith og co. hørt mine stille bønner og begaver os nu med to numre fra de kommende album The Courage of Others, der udkommer i begyndelsen af februar på det småfantastiske label Bella Union. De lover om et præcis ligeså neddæmpet, men endnu mere vokalcentreret album end kvintetens forrige “The Trials of Van Occupanther” var. Det tror jeg er en fordel, da de store vokalharmonier og strygerarrangementer kammede en smule over på numre som “Bandits” eller “It Covers The Hillside”.

Det større fokus på traditionelle rockinstrumenter med centrum omkring den akustiske guitar og Tim Smiths stemme, får melankolien og længslen til at drive af nummeret “Acts of Man”, og sender mig på virkelighedsflugt til gåture i efterårsfarvede skove og the på termokander.
Nyd både den og førstesinglen “Rulers, Ruling All Things” lige her.

MidlakeActs of Man
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/01-Acts-of-Man.mp3]

MidlakeRulers Ruling All Things
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/12/06-Rulers-Ruling-All-Things.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kristian says:

    Havde ikke hørt om Midlake før, men er glad for at jeg nu har :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?