There isn’t much that I feel I need

Taken By Trees

Det er som om, jeg lige har fundet noget ubeskriveligt yndigt – dog betragteligt senere end de fleste andre blogs, som allerede har gjort følgende til noget af det mest hypede. Den svenske darling Victoria Bergsman, eks-medlem af The Concretes, nu solo som Taken By Trees, har genfortolket Animal Collective‘s My Girls, og for ikke at skulle høre på eventuelle homofobiske kommentarer synger hun “boys”. Boys, ikke girls. Så er dét på plads.

Væk er alt det psykedeliske fnidder fnadder fra Animal Collective – misforstå mig ej, originalen modtager stadigt to opadvendte tommelfingre fra min side – og tilbage står man med et kært indie pop/folk/whatever nummer. Man kan nærmest også høre, at nummeret er blevet indspillet i Pakistan. Taken By Trees har i det hele taget været meget aktuel i dette efterår; udover dette cover lægger hun også lydbillede til en britisk reklame med sit cover af Sweet Child of Mine, mens hun i september måned udsendte sit andet studiealbum. Det hedder East of Eden, hvorfra dette cover kan findes.

Taken By Trees My Boys (Animal Collective Cover)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/TakenByTrees_MyBoys.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Kamila says:

  Godt skrevet(: og godt input på morgensang!
  Tak

 2. S.Asp says:

  Den her sang skal helt sikkert være det første jeg hører når det regner og er mørkt i morgen tidligt.
  Tak for optur
  HxKz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?