YACHT @ Rust på fredag! <3

YACHT

△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△

På fredag får Nørrebro-klubben Rust besøg af et årets mest hypede navne fra det elskværdige label DFA; Yacht! Duoen bestående af Jona Bechtolt og Claire Evans præsenteres af holdet bag Plejefamilien, som også selv vil deltage i festlighederne med et kombineret set bestående af lækker musik og dertilhørende lækre visuals. Udover disse to navne vil man også kunne støde på den højtrespekteret og aldeles erfarne Kjeld Tolstrup, Rita Blue (Ladybox) sammen med Birkenstok og … yours truely, Regnskys DJs!

Festlighederne starter fra klokken 23, hvor Kjeld Tolstrup uden videre tøven lægger ud med at spille noget af den musik, han så flittigt prøver at få udbredt gennem sit ugentlige fredagsprogram på P3, Unga Bunga. Derudover er det bare at følge med, når alt sammen roterer på main floor og ovenpå i de selskabelige, trygge rammer. Prisen for denne aften er 60 kroner, men leder du med lys og lygte efter nogle, som måske kan lokke dig gratis ind, så er du kommet til det rigtige sted!

Regnsky er nemlig stolte af at kunne sætte 8×2 billetter på højkant til denne helt vidunderlige aften. Og konkurrencen har aldrig været nemmere…
Alt du skal gøre er at nævne mindst een af medlemmerne fra DJ/VJ-kollektivet PLEJEFAMILIEN. Svaret sender du til info@regnsky.dk inden torsdag klokken 23.59. De heldige vindere vil få besked herefter. Husk at give os dit navn hvis du virkelig vil vinde!
(Hint: Tjek Plejefamiliens Facebookgruppe)

Er du stadig ikke sikker på hvad du skal fredag aften, så kommer der her et par lokkemader…

YACHT I’m In Love With A Ripper
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/YACHT-Im-In-Love-With-A-Ripper.mp3]

YACHT Psychic City
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/05-Psychic-City.mp3]

YACHT Psychic City (Classixx Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/Psychic-City-Classixx-Remix.mp3]

Wolfmother New Moon Rising (YACHT Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/Wolfmother-New-Moon-Rising-YACHT-Remix.mp3]

△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *