We’ll never be this young again

Kasper Bjørke

Til februar er Kasper Bjørke, en af Danmarks mest etablerede elektroniske kunstnere, klar med opfølgeren til debutpladen In Gumbo fra 2007 – noget jeg personligt ser meget frem til, efter den nye retning han har gjort sig det seneste år, med flotte remixes af blandt andet Oh Land og Kim LAS (som i øvrigt begge er at finde på Fake Diamond, et pladeselskab styret af… Ja, Kasper hamselv)

Og nu er den ene halvdel af Filur-duoen så klar med førstesinglen til det kommende album, Standing on Top of Utopia. På førstesinglen, Young Again, møder man ingen ringere end Jacob Bellens (I Got You On Tape + Murder) som gæstevokalist, på et nummer hvor Bellens selv har skrevet teksten og musikken til nummeret, som af Bjørke selv beskrives som en mørk, fængende kærlighedssang. Tilmed er der også blevet lavet en musikvideo ud af nummeret, kan ses nedenfor og som er blevet til af Florence Tetier og A Fortune Production.

Young Again er, som så mange andre førstesingler før denne, blevet remixet af nogle af Bjørkes gode venner; den anden Filur-halvdel, Tomboy har sammen med hans discorock-band WhoMadeWho givet en fræk discokant med de frække rockelementer som efterhånden er blevet bandets varetegn. Serge Santiago, som jeg også har blogget om tidligere, giver derimod en hårde bassline på hans remix, som dog stadigt ruller rundt i dén discogenre, der trækker på inspirationer fra 80’ernes italodisco. Slutteligt skal Lopazzz & Zarook krediteres for et remix, der med et mere minimalt og dansabelt cut er dét remix, der passer bedst ind på en natteklub klokken 5 om morgenen.

Næste gang vi støder på Kasper Bjørke vil være lige på den anden side af nytåret, hvor andensinglen Alcatraz udkommer, som ved siden af remixes af Jimpster, Zombie Disco Squad, Gluteus Maximus og vores egne danske drenge fra Kenton Slash Demon! Vi glæder os til at kunne blogge mere om Bjørkes kommende album – indtil da kan man nedenfor downloade førstesinglen samt to remixes i et blog-edit. Forkorterede versioner, hvorfor det ville være oplagt at besøge iTunes for at smide en lille bunke kredit efter Young Again, hvilket er klart anbefalelsværdigt.

Kasper Bjørke Young Again (Radio Blog Edit)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/Young-Again-Radio-Vers_Blog-Edit.mp3]

Kasper Bjørke Young Again (Serge Santiago Blog Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/Young-Again-Serge-Santiago-RMX_Blog-edit.mp3]

Kasper Bjørke Young Again (WhoMadeWho & Tomboy Blog Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/Young-Again-WhoMadeWho-Tomboy-RMX_Blog-edit.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *