Tubescreams festival

Tubescream Festigval (1.-10. oktober)

Tubescream Booking holder til i Århus og har den seneste tid oplevet stor medvind. Dog noget indirekte, da det er gennem samarbejdet med bands som Mislyd, Annasaid og Starfighters-vinderne i Oh Stacy! succesen er opnået.

Nu kommer der imidlertid noget fokus på booking bureauet selv, idet venue-festivalen Tubescream Festival for første gang løber af stablen i Århus fra torsdag 1. oktober til og med lørdag den 10. i samme måned.
Målet er at skabe yderligere opmærksomhed omkring upcomingscenen særligt i Århus, hvor netop de mindre etablerede kunstnere oplever solid medvind – ikke mindst i form af supportgigs hos internationale navne som Moderat(Mislyd) og koncerter med Glasvegas (Annasaid).

Enkelte udenlandske kunstnere har fundet vej til plakaten. Disse udgøres af det engelske MINNAARS og svenske Andycap. MINNAARS besøger Danmark for første gang efter en velbesøgt Europa-turne. Tætteste sammenligning tilfalder Foals, selvom Bloc Party heller ikke er fjerne slægtninge, den kække vokal og kærlighed til guitaren taget i betragtning. Tjek nummeret “Are Lovers” ud på myspace.
Fra Stockholm kommer Andycap. Signet på Tubescream booking kan dj-settet på Cafe Paradis d. 1. oktober sammen med Mislyd (live) og Søren Kinch fra 100db ligne lidt af en selvfølgelighed. Men lyttes der til AndyCaps seneste produktioner såsom remixet af Steve Angellos originaltrack “Tivoli” forstås både signing og booking.
AndyCap gør sig leveringsdygtig i sprælsk electro, finurlige beats og legesyg energi, der samtidig formår konstant at inspirere, tage nye træk og udvikle sig i den modsatte retning af det forventelige – mens det stadig fungerer og imponerer.
Tidligere har Andycap, der går under det borgerlige navn Andreas Schultz remixet kunstnere som Turboweekend og Birk Storm, mens han i øjeblikket lægger sidste hånd på remixet af Kenton Slash Demon.
Desuden gæster Andycap Dunkel, København, på fredag 2. oktober, i forbindelse med Regnskys månedligearrangement, så vi forventer en knægt i storform.

Armbånd, der gælder til alle festivalens arrangementer kan købes for 150,- og gælder til samtlige arrangementer festivalen igennem i Stereostudio i Århus, hvor Annasaid og Midlyd vil præsentere dj-set (hhv. mandag 5. oktober og onsdag 7. oktober), ligesom Minnaars spiller instore koncert d. 9.
Det fulde program kan tjekkes på Tubescream Festivalens facebookside eller her:

[spoiler show=”Klik for program“]

TORSDAG 1. Oktober – Tubescreams Preparty (KLUB 127) @ Cafe Paradis / Den sidste:
ANDYCAP + SØREN KINCH(100dB) + MISLYD

FREDAG 2. Oktober – Tubescreams Presents vol. 1 (KLUB 127) @ Musikcafeen:
DÖZIFAX + MIRAGE + LOS ILLUMINADOS + BEATSPEECH

MANDAG 5. Oktober – Stereo Studio (INSTORE KONCERT)
DÖZIFAX

TIRSDAG 6. Oktober – Tubescream Chills, Gyngen
Asbjørn Toftdahl + Rasmus Harboe

ONSDAG 7. Oktober – Tubescream CHILLS, Fair Bar:
Hans Jakob Sahlertz Trio

ONSDAG 7. Oktober – Stereo Studio (INSTORE KONCERT)
MISLYD DJ-SET

TORSDAG 8. Oktober – Tubescream DUBS:
NATAL ZAKZ

FREDAG 9. Oktober – Stereo Studio (INSTORE KONCERT)
MINNAARS (UK)

FREDAG 9. Oktober – Tubescream SWIMS!
UNDERVANDSKONCERT MED TZARA I SPANIEN (svømmehallen)

FREDAG 9. Oktober – Tubescreams ON FIRE (KLUB 127):
TROELS ABRAHAMSEN + MINIMALMADS + DÖZIFAX DJ-SET

LØRDAG 10. Oktober – Tubescream Presents:
MINNAARS (UK) + ANNASAID + OH STACY + YUNO + ZEITGEIST + KLUB STÖJ[/spoiler]

Steve Angello – Tivoli (Andycap Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Steve-Angello-Tivoli-Andycap-Remi.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *