Could I be? Was I there? I felt so crystal in the air

The XX

Jeg vil sige, at jeg til dels endnu ikke har forstået den store hype for engelske The XX til bunds. Det skyldes dog sikkert, at jeg ikke har hørt deres debutalbum, XX, fra ende til anden endnu. Men det skal nok komme, det lover jeg.

I stedet er jeg blevet ret hooked på to nye remixes fra albummet. Det ene, Shelter, er blevet til et drømmende, elektronisk stykke efter at Them Jeans har haft det i hænderne. Og det er jo lige mig!
Det andet, Basic Space, har Regnsky-favoritterne fra Mount Kimbie taget sig af, og tro mod deres egen musikprofil har de forvandlet nummeret til et IDM/dubstep-landskab, der ingen ende vil tage. Bassen er på en og samme tid let og tung, og det er i mit perspektiv lige dét, remixere skal gå efter. De får hermed endnu en stjerne fra mig.
Og én til Thi ‘Nam Nam’, for at have åbnet mine øjne og ører for disse remixes.

The XX Shelter (Them Jeans Drum Edit)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Thexx-ShelterThemJeansDrumEdit.mp3]

The XX Basic Space (Mount Kimbie Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/The_xx_-_Basic-Space+Mount_Kimbie_Remix.mp3]

Og psst! Det er netop blevet offentliggjort, at The XX besøger København for første gang den 15. januar, hvor de vil spille en koncert på Lille Vega.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *