4/09/09 afterburner

Mislyd-bøllerne

Så har vi fortæret fredagen, hvor vi fejrede vores nye månedlige fredagsklub på Dunkel med den første af slagsen og nu i stand til at reflektere på denne. Som Eva fortalte i torsdags, var det en aften i selskab med Muzzle Flash, Eim Ick, Kenton Slash Demon, Mislyd samt os i et ekslusivt b2b-job med vores gode venner fra Støj Blog. Vi havde det rigtig sjovt og vil gerne takke alle for det flotte fremmøde – samt håbe på ligeså meget succes når vi næste måned blæner op for nok en fejring af en aktuel udgivelse. Uuuuh.

Knap to døgn efter sidder jeg nu med armene i vejret over en lille hilsen fra Theodor fra Mislyd. Han har nemlig sendt os et link, hvorfra man kan downloade en halv times optagelse fra Mislyds set fra fredag! Det er rigtig, rigtig godt, så herfra kommer mine varmeste anbefalinger. Ja, okay, filen er 300 mb pga. en bragende god kvalitet, men det er det hele værd!

Tracklist:
1. Altes Kamuffel (Special Berlin Calling Edit) – Paul Kalkbrenner
2. T (Dave Darell Remix) – Klingenberg
3. Sandcastles (John Dahlback Remix) – DCA Project
4. Yes Maam (All Nite Long) (Trentemøller Remix) – Visti & Meyland
5. Hustler (Joakim Remix) – Simian Mobile Disco
6. You Should Be Someone Else – When Saints Go Machine
7. Barcelona (Original Mix) – Andycap
8. Gallery Piece – Of Montreal
9. Thriller (Villains Remix) – Michael Jackson
10. Salut (Original Mix) – Audiowelle
11. Sunglasses At Night – Tiga and Zyntherius
12. Sunglasses At Night (Popof Remix 2) – Tiga and Zyntherius

Mislyd Dunkel Mix (via SoundCloud)

Og hvis I ikke allerede har bemærket det i førnævnte indlæg fra i torsdags, så har vi nu fået tilladelse til at lægge Mislyds remix af When Saints Go Machine‘s Spitting Image op til download. Før var det kun til stream, men kan altså nu downloades, som følger af at nummeret ikke bliver udgivet, mens drengene gerne vil få spredt deres musik. Med sådan et godt remix siger vi selvfølgelig ikke nej, så værsgo!

When Saints Go Machine Spitting Image (Mislyd remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Spit-Mislyd.mp3]

Slutteligt vil jeg gerne slå et slag for Gramophonedzie, hvis nummer Why Don’t You i fredags gik rent ind hos mange søde mennesker, til min egen fornøjelse. Nummeret medvirker på EP’en Swinging With The Fishes! fra tidligere i år, og tager udgangspunkt i en sampling fra de over 70 år gamle blues-/jazznummer Why Don’t You Do Right, fremført af Peggy Lee i ’43 og komponeret syv år forinden. Bemærk særligt, når nummeret breaker og går hen i det originale nummert, før houseudgaven kommer bankende tilbage.

Gramophonedzie Why Don’t You
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/02-Why-Dont-You.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Rasmus says:

  Kunne desværre ikke være med i fredags, men jeg glæder mig meget til at opleve et Regnsky event på et tidspunkt. Super cool initiativ og rigtig lækkert med mixet.

 2. thomas j says:

  gramophonedzie’s nummer er godt nok feh. har aldrig hørt om ham/dem før. har de lavet andet fedt?

 3. Rasmus: Jeg håber helt sikkert også på at få besøg af Going Other Places engang :-)
  Thomas: Hvis jeg nu var bedre til at linke til kunstneres MySpace, så var det måske oplagt, hurtigt at klikke sig ind på den. Men her er den, så er der lidt mere bagkatalog at tjekke ud :-)
  Desværre synes jeg selv at de fleste produktioner er kedelige, og at Gramophonedzie‘s bedste nummer forbliver Why Don’t You, hvilket også tydeligvis har fået mest succes, når man kigger på antal lyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?