Desire, I don’t care about winning.

Desire

I virkeligheden bryder jeg mig ikke særlig meget om disco. Genren, hvis storhedstid er long gone og ligger på inderverende 126 bpm er nok noget af det, der kvæler mig mest, hvis jeg ufrivilligt skal lægge ører til den.
Men den nuværende italo-disco bølge vandt alligevel mit småmelankolske hjerte med Chromatics frostbidte debutalbum “Night Drive” i 2008.
Chromatics udkommer på det toneangivende label Italians do it better – det gør Glass Candy og Desire også.

Desire har hidtil været et ubeskrevet blad for mig, men det er egentlig mærkeligt. Johnny Jewel fra netop Glass Candy (og Chromatics) tager nemlig også del i Desire, hvor samarbejdet er med den hidtil ukendte sangerinde Megan Louise. Det har resulteret i en lyd, der er betragtelig mindre dyster end hos Glass Candy og varmere end hos Chromatics – men tilgengæld nogenlunde ligeså fortabt smuk. Chromatics karakteristiske, staccato-ringlende signaturguitar går igen – bare lyt til “Dans Mes Reves”, der snildt kunne passe ind på debuten.

De sortrandede, romantiske synthlandskaber fra Glass Candy hjemsøger også Desire. Men det som kombinationen Johnny, Natty (Nat Walkers) og Megan kan, som du ikke kan finde i de andre projekter, er en gennempoppet vokal og de spektakulært legende rytmespor, Desire er bygget op omkring.
Desire har i Natty nemlig noget så sjældent som en trommeslager, og det hæver numrene betragteligt. De er ligeså lidt organiske som genren generelt er, men tilgengæld med en helt anden, skæv præcision end trommemaskinen leverer. Det dobbelte lilletrommeslag på
“Under Your Spell” høres sjældent med samme store lyd fra computeren.
Også skriver bandet jo nogle dumt gode melodier, hvis kombination af længsel og drømme rammer plet.

Glass Candy besøgte Danmark tidligere i år i forbindelse med Soundvenue-festen til Distortion Festival. Nu vender Ida No og Johnny Jewel tilbage igen, og de tager Desire med. Vega Natklub er host for dette drømme-lineup d. 14.11., hvor de kompagneres af Italians Do It Better-founder (og yderst respekterede dj) Mike Simonetti, der ligeledes vil akkampagneres af evige Kasper Bjørke og Waqar.

DesireUnder Your Spell
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/Desire-Under-Your-Spell.mp3]

DesireDans Mes Reves
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/Dans-Mes-Reves.mp3]

Desire Don’t Call
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/Don_t-Call.mp3]

Glass Candy Candy Castle
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/04_glass_candy-candy_castle.mp3]

Glass CandyDigital Versicolor
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/08/09-Digital-Versicolor.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Cecilie says:

    Very VERY nice! Kendte godt Glass Candy og Chromatics, og DESIRE er da mindst lige så lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?