Kenton Slash Demon mixtape fra SONAR

Kenton Slash Demon
Kenton Slash Demon oplever i øjeblikket en nærmest usandsynlig medvind. Tartelet ep’en Khattabi har været længe undervejs, og i mellemtiden har numret ”Bruun” næsten opnået samme uomgængelighed på klubber over hele Europa, som favoritter hos så respekterede og feterede dj’s som Laurent Garnier, dOP og Hot Chip – bare for at nævne nogle enkelte.
Og i foråret gæstede duoen fra København så Sonár festivalen i Barcelona, i forbindelse med Tartelet-festen. Det ville jeg personligt have givet meget for at opleve, men så er det jo godt, at de søde drenge har optaget hele skidtet og smidt det op til fri download her.
Det byder både på ”Khattabi”, hvis frække percussion er formidabelt mixet over i Foals‘ støjende remix af ”The More That I Do” , på ”Bruun” og Pezzner, der mestrer at kombinere den skæve instrumentering med et pokkers fedt og medrivende beat.

Dog synes jeg bongo er for gennemtrængende i settet, der efter koncentreret lytning fremstår en anelse monotont i de hoppende house-rytmer, og derefter falder lidt igennem med den franske dOP-lyd, der godt nok er enormt effektiv, men i længden bliver noget inderverende og for ”safe-play”.  Det, der imidlertid imponerer i mixet er duoens evne til at få tempo og rytme til at glide over i hinanden i overgangende, så lyden kan gå fra tilbageholdende til pumpet på ganske kort tid – og det med stor naturlighed.

Download mixtapet her, og se “kommentarer” for tracklisten.

Kenton Slash Demon – Bruun
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/02-Bruun-1.mp3]

The FieldThe More That I Do (Foals remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/The-More-That-I-Do-Foals1.mp3]

Pezzner – Chapter Two
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/Pezzner-Chapter-Two.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Eva Regnsky says:

  Tracklist:
  Pezzner – On My Way – White Label
  District One – Dub Crystal (Julien Chaptal & Lauhaus remix) – 100% Pure
  Holland
  Kenton Slash Demon – Brunn – Tartelet
  Dennis Ferrer – Sinfonia Della Notte – Strictly Rhytem
  Pezzner – Let’s Talk – Physical Graffiti
  Anthea, Alex Celler – Ceadmon Loop – Cecille Numbers
  Bjørn Svin – Søde – April
  Matthias Tanzmann – Them People – Moon Harbour
  Kenton Slash Demon – Khattabi – Tartelet
  The Field – The More That I Do (Foald rimix) – Kompakt
  Kosmas Epsilon, Somonus Corp – Metalbronco (No Brainer Remix) – Dynamic
  Dj T., Thomas Schumacher – Lower Instinct – Get Physical
  Minima, Alex Sander – Blue Sheers (Sden Brede remix) – Killa Beat

 2. nick says:

  foald rimix? :P

 3. Mark says:

  At kalde Pezzner for et ‘upcoming wunderkind’ er måske at strække den lidt. Han udgav sin første 12″ som en del af Jacob London i 1998. Udover at jeg virkelig ikke forstår hvad det Foals remix laver i settet er det ellers meget fedt!

 4. Lovatron says:

  I LOVE THE Foals rmx of The Field. It’s melting my face off.

 5. Eva Regnsky says:

  Hov, der har jeg vist ikke gjort den del af researchen helt godt! Spændende han har været på banen så længe, så må der ligge meget guld gemt i det repertoire!
  Personligt er jeg ret begejstret for Foals remixet, selvom det falder lidt udenfor resten… det synes jeg er fedt, da det ellers tangerer det lidt kedsommelige i længden.

 6. Eva Regnsky says:

  Nick: haha ups! men den må nu være for Silas’ regning.

 7. Patrick says:

  Ganske enig, det bliver lidt trivielt. Og de er jo at finde til alle fester i Kbh og skal man tro dem selv, så er det kun for pengenes skyld =/

 8. nick says:

  hvor har du det fra patrick?

 9. Patrick says:

  Jeg mener at det var Silas Moldenhawer, der fortalte en kammerat, at Klub Kærlighed festen på Stubnitz bare var noget der skulle overståes og at det egentlig bare var for pengenes skyld. Jeg har det så fra denne kammerat. Og dagen efter til Distortion-festen slæber de en bunke venner med ind gratis, selvom Fleurquin og co. havde sendt email om at det kun var én person pr. “bandmedlem”.

  Misforstå mig ikke. De to gutter er yderst talentfulde, både I WSGM og Kenton Slash Demon. Og Khattabi er en glimrende EP på et fantastisk label. Kald mig naiv, men jeg mener at man skal gøre det for musikken og lystens skyld, og hverken for penge, fisse eller berømmelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?