KONKURRENCE: Vind billetter til Nôze i Aarhus, den 31. juli!

Nôze @ Train, Aarhus

Fredag den 31. juli åbner ULAH (Ung Lækker Audio Hostage) op for endnu en lækker fest på Train i Aarhus, når den franske duo electronicaduo Nôze, med inspirationer fra jazzen, lægger vejen forbi den jydske hovedstad. I den forbindelse stiller vi her på Regnsky 5 x 2 billetter på højkant til denne aften, der udover en livekoncert fra Nôze også byder på DJ-sets fra Waqar fra Kødboderne 18 samt Carl K.

Kender man ikke til det dygtige par fra Nôze kommer her et udklip fra Facebook-eventen, der går i dybden med talenterne fra Paris:

Nôze er et par charmerende ballademagere, som producerer festlige elektroniske udgivelser og som leverer liveunderholdning, fuld af fest og glæde.

Den franske duo har tidligere besøgt Århus under Festugens ”2011” tema, som gav publikum et bud på fremtidens store kunstnere om to år. Øjenvidner fra koncerten for snart ét år siden på Voxhall kunne rapportere om et kaotisk scenarie, med to fulde ”stjernefrø” i verdensklasse, der ikke var til at stoppe igen, da de endelig var gået på scenen.
Siden da har duoen give endnu et par lektioner i løssluppenhed i Danmark, begge med et noget mere positiv resultat. Seneste Nôze-gig var i Kødboderne 18 den 7. Maj i år, hvor arrangørerne stadig har hænderne i luften, efter en live-energiudladning af ekstraordinære dimensioner, i både musikalsk og tidsmæssig forstand.

Ezechiel Pailhes og Nicolas Sfintescu aka Dj Freak mødtes egentlig i en fælles interesse for jazz, men besluttede sig for at skabe en electroduo med plads til improvisationer. En optræden på den spanske Sonar Festival i 2005, blev efterfølgende kåret til det hotteste live-act, både af publikum og den tilstedeværende musikpresse.

De gode anmeldelser og supporten fra verdens ”technoelite” fra blandt andre Luciano, Ricardo Villalobos, Hot Chip og John Tejada har bragt de skøre franskmænd hele verden rundt, på en tur som ingen ende vil tage og som bringer dem tilbage som verdensstjerner til Århus, hele to år før beregnet.

Live setuppet består af en lang række synthesizers, computer, de to vokaler og en kæmpe mixerpult, som alt sammen udgør en stor musikalsk kravlegård med tilhørende legetøj.

Ønsker man at deltage i konkurrencen om de 5 x 2 billetter til denne fantastiske aften, er reglerne simple: I anledningen af Regnskys 1 ÅRS FØDSELSDAG i morgen skal man blot sende os en fødselsdagshilsen, enten som kommentar til dette indlæg, via mail eller inde på vores facebookgruppe. I fødselsdagshilsenen skal I desuden fortælle, hvilket nummer, indlæg eller hvilken kunstner I synes har været det bedste feature på denne blog det seneste år.

Gør man dette senest TIRSDAG DEN 28. JULI er man med i lodtrækningen, som vil blive foretaget den efterfølgende dag, hvor vinderne også vil få besked.

Nôze – Danse Avec Moi
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/Danse_Avec_Moi.mp3]

WhoMadeWho – The Plot (Nôze Remix)
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/07/Noze_Plot.mp3]

Info:
Aldersgrænse 18 år
Entré: forsalg 55 kr. + gebyr – i døren 75,- Inkl. gebyr
Billetterne kan købes via print selv på train.dk og i alle Stereo Studio butikkerne.
Link til forsalg: https://www.ebillet.dk/buy.listtt.aspx?site=simple&refno=342