Plejefamilien @ Vega

Plejefamilien

Kan I huske Kernefamilien? Det københavnske dj-kollektiv, der bestod af Alvaro Urquizu, Svensker og Røde Henrik, indtil de offentligt trak stikket ud i februar 2008 – ligesom man ser med så mange andre kernefamilier. Nu har to tredjedele rejst sig fra Kernefamiliens aske som en anden fugl føniks, for at danne et nyt DJ-kollektiv. Svensker og Røde Henrik er sammen med den dygtige VJ Kristian Kragelund gået sammen i et nyt kollektiv, kaldet Plejefamilien – et kollektiv med et koncept, der sjældent er set lignende.

Sammen er de tre fadder for den 7-årige afrikaner Kodjo Dedjo fra Togo, som på mere end een måde er i deres hjerter, når de er ude og spille. 20 % af projektets indtjening går således direkte til den unge dreng – hvilket virkelig får medmenneskeligheden frem i mig.

Første gang Plejefamilien spreder næstekærlighed og medmenneskelighed er i aften på Vega Natklub, hvor de til et stort lineup spiller til afslutningsfesten for Doxwise, en 10 ugers dokumentarserie der har kørt på Politikens hjemmeside. Herfra har fire unge mennesker filmet deres eget liv og egen hverdag, i en dagbogsagtig skildring. Og som Doxwise’s motto er: Fuck reality shows. Show us reality.

Dørene åbner fra klokken 22 og kommer man inden 01 er der fri entré og Havana Club. Går man og mangler lidt info om hvad Plejefamilien spiller kommer her en simpel smagsprøve i form af et brandnyt mixtape.

Tracklist:
Deadbeat
– Grounation (Berghain Drum Jack)
Ramon Tapia – Mi Esposa
Basti Grub – El Gitarro (M.in Remix)
Harvard Bass – 81 (Renaissanceman remix)
Buraka Som Sistema – DDDDJay (Poligono Big Pachanga Remix)
Kentphonik – Hiya Kaya
Ladyhawke/Cates&dpL – Magic (Cates&dpL Make Magic Bootleg)
Simian Mobile Disco – 10,000 Horses Can’t Be Wrong
Joe and Will Ask? – Shim
Steve Angello Feat. Robin S – Show Me Love (Style Of Eye Remix)
Spillsbury – Sturzflug (Fukkk Offf Remix)
Diplo – Blow Your Head (DJ Eli Remix)
M.in – Work That Body
Butch – Amelie
SIS – Orgsa (Original)
SCSI-9 – Boys Away
Mikael Simpson – Inden Du Falder I Søvn (Lulu Rouge Remix)
Otto Brandenburg – Alting Er Vidunderligt

Plejefamilien Kodjo Dedjo Mix #1 (Via zShare)

Kristian Kragelund og hans VJ-skills:

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. røde henrik says:

    tyv tror hver mand stjæler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?