Grizzly Bear x Fred Falke

heine fernandez

I går udkom det længe ventede album Veckatimest fra Brookylyn-baserede Grizzly Bear. Et album, hvis lancering jeg skrev om for to måneders tid siden. Dengang mente jeg, vurderet ud fra et par enkelte numre, at albummet ville gå en stor tid i møde. Og spørger man Soundvenue og Gaffa til råds ser det ud til at de er enige – Grizzly Bear har lavet et helstøbt og smukt album.

Jeg har nu også selv erhvervet mig Veckatimest, men det er ikke dét vi skal fokusere så meget på, lige nu. Den produktive Fred Falke har remixet førstesinglen Two Weeks og resultatet er blevet et sjovt twist, hvor han virkelig får vendt rundt på tingene, mens Daniel Rossens bremses op så den kan følge det franske touch, som remixet har fået. Jeg synes bestemt nummeret er værd at tjekke ud. Såeh… Værsgo!

Grizzly Bear Two Weeks (Fred Falke Remix)
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/two_weeks_fred_falke_remix.mp3]

Den originale udgave af Two Weeks kan hentes ved at følge linket til mit tidligere indlæg om Grizzly Bear.

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?