Forest & Regnsky People

Forest & Crispian

Vi glæder os til imorgen.
For de sidste par uger har vi samlet den fedeste musik vi kunne støve op til et Regnsky-dj-set, som vi glæder os til at spille på JOLENE imorgen. Vi spiller efter de charmerende og kernesunde svenskere i Forest & Crispian har sendt deres kommende plade, Modest Sensation, afsted med en liveoptræden, der forhåbentlig kommer til at være en ligeså eksplosivt energiladt koncert, som de har fået ry for at være leverandører af.

Og vi synes du skal komme forbi, gerne med alle dine venner – der lokkes med gratis øl til de hurtige og livekoncert kl 21 – vi spiller umiddelbart efter, omkring en kl. 22, og glæder os mægtigt til at se dig! Vi bliver ved til kl. 02.

Tjek facebookevent!
Og mens du sidder på Facebook kan du jo melde dig ind i vores facebookgruppe.

Forest & Crispian Benazir
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/01-benazir.mp3]

Forest & Crispian releasefest
+ Regnsky dj’s
@ Jolene
Flæsketorvet 81-85, Kødbyen
20.05.2009 21-02
Gratis Entre

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *