Curses are forever

Curses!

Amerikanske Curses! er et for mig ubeskrevet blad. Det var faktisk først da minilabelet Arcade Mode, med tilknytning til det mere kendte Ed Banger Records, udsendte deres seneste nyhedsbrev, at jeg fik øjnene åbnet for New York’eren, som rent faktisk viste sig at være Luca Venezia aka. Drop The Lime under et helt nyt navn.

Under aliaset Curses! er Venezia klar med sit andet 12″-udspil, The Deep End, som har fået remixes med på vejen af de dygtige statsfæller fra DFA Records’ pladeselskab, Holy Ghost!, samt hollandske Bart B More. Remixene taler for to vidt forskellige elektroniske genrer, men begge virker perfekte på en aften som i aften og er stærkt anbefalelsesværdige.

Curses! – The Deep End (Holy Ghost! Day School Dub) (via Trash Menagerie)
[audio:http://trashmenagerie.com/audio/curses/Curses-The_Deep_End(Holy_Ghost_Day_School_Dub).mp3]

Curses! – The Deep End (Bart B More remix) (via School of Mix)
[audio:http://www.schoolofmix.com/music/sp-hour43.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *