2nd Society

2nd society 09

Nu sker det snart igen. Den elektroniske minifestival 2nd Society er tilbage for trejde gang, og har i år været på jagt efter nogle af de dygtigste og i sandhed dedikerede kunstnere til at forkæle dine sarte ører.

I år tæller for eksempel den unge Luke Blair fra det nordlige London, bedre kendt under navnet Lukid, som tidligere er blevet sammenlignet med navne som blandt andre Boards Of Canada og Flying Lotus. Genren kaldes wonky, som eftersigende skulle være en eksperimenterende blanding mellem hip hop og elektronisk musik, og så er det også et sjovt ord.

Derudover kan du også støde på den svenske altmuligmand Andreas Tilliander, både under eget navn og under et af sine mange aliaser, Mokira. Disse aliaser bevæger sig inden for forskellige genrer, og som Mokira får han frirum til at lege med ambientuniverset, hvor han under sit borgelige navn typisk beskæftiger sig med electronica i et mere vidt tilgængeligt omfang.

Der vil selvfølgelig også være nogle danske darlings med. Her snakker vi om artister som Band Ane, Bjørn Svin og Lulu Rouge, hvoraf sidstnævnte vil give den gas med et DJ set.

Programmet indbefatter udover førnævnte kunstnere: Ung Flugt, Kim Hiorthøy, Nabo, Aslope, Karsten Pflum, Rumpistol, Emil de Waal + Spejderrobot, Tennis Rave, Eloquent, Lirekassen, Carl Emil og Pionet & Bokal.
Tidspunkter og scener kan ses på 2nd Society’s hjemmeside her, hvor du også vil kunne finde mere information om eventet.

Det hele foregår fredag og lørdag den 3 – 4. april fra klokken 20.00 i Huset i Magstræde, København.
Entré i forsalg: 90 kr pr. aften, begge dage 160 kr. Køb din billet her.

LukidVeto
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/03-veto.mp3]

MokiraContour
[audio:https://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/03/03-contour.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *