Telefon Tel Aviv

Telefon Tel Aviv

Selvom jeg blot var ti år da deres debutalbum, Fahrenheit Fair Enough, udkom i 2001, var det kærlighed ved første lyt da jeg nogle år senere lagde øre til dem første gang, og jeg har siden den dag været meget betaget af deres fantastiske lyd og univers.

Den amerikanske duo Telefon Tel Aviv er populært betegnet som IDM eller Intelligent Dance Music, hvilket på en eller anden måde er et sjovt begreb, da det må betyde at alt andet er uintelligent. Under alle omstændigheder er det utrolig velkomponeret elektronisk musik som rummer mange forskellige aspekter af genren.

De udgav i januar deres trejde album, Immolate Yourself, under tragiske omstændigheder, for en uge efter udgivelsen blev den ene del af duoen, Charles Cooper (tv. på billedet), på mystisk vis fundet død. Det restende medlem af bandet, Joshua Eustis, har sidenhen aflyst alle de planlagte koncerter, og fremtiden for Telefon Tel Aviv er endnu usikker til manges bedrøvelse.

Til ære for Coopers fantastiske arbejde, får du er her tre af deres smukke og stemningsfyldte sange. De to første er fra det seneste album, mens det sidste er titelnummeret fra deres debut.

Telefon Tel AvivYou Are The Worst Thing In The World
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/09-you-are-the-worst-thing-in-the-world.mp3]

Telefon Tel AvivHelen Of Troy
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/06-helen-of-troy.mp3]

Telefon Tel AvivFahrenheit Fair Enough
[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/02/01-fahrenheit-fair-enough.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *