På en elektronisk tirsdag

Elektroniske tirsdage fødselsdag

Siden februar 2007 har tirsdage på Gefärhlich været dedikeret til den elektroniske musik. Elektroniske Tirsdage fylder 2 år tirsdag d. 3.2 og det skal fejres med manér.
Aftenens line-up består hovedsageligt af kendinge fra tidligere tirsdage, såsom Lulu Rouge, der bidrager med et dj-set af electronica og stemningsfuld dub. Aftenens to scoop af mere kendte dj’s må dog siges at være Thomas Knak, der vel sagtens har bidraget med mere til den danske electronica-scene end resten af aftenens lineup tilsammen. I aftens anledning spiller han alene i sit Opiate-projekt, så der er dubbet electronica i vente. Derudover spiller Troels Abrahamsen, som Søren tidligere har skrevet om, og efter undertegnede oplevede ham på Kødboderne 18 for et par uger siden, kan jeg skrive under på at han er i topform – bare lyt til det utroligt smukke nummer End Scene, der er en demo fra hans kommende album “WHT”.

Både Nabo og Det Sejler I Effekter spiller live, men det er for alvor når yngre dj’s som Trolle&Rosenstand spiller, at jeg vil spidse ører. Trolle&Rosenstands kalender har for alvor lidt af vokseværk, siden de i sommers blev resident dj’s på Dunkel-klubben New Kids On The Decks, hvor det kendetegnende for deres jobs er den store melodiøsitet, selvom de respektløst har mikset alt sammen – eneste kriterie er, at det er godt.

Og så er det jo en fødselsdag – det fejres med cava og ikke at forglemme lagkage til de første.

Elektroniske Tirsdages fødselsdag
Gefährlich 3.2.2008 kl. 21:00

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?